Visszaélés Bejelentés

Tisztelt Látogató!


Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvényben előírt kötelezettségünknek eleget téve a Társaságunk belső visszaélés-bejelentési rendszert alakított ki. Ez a rendszer egy olyan - a nyilvános panasztételi és közérdekű bejelentési rendszertől elkülönülő - szervezeten belüli csatorna, amelyen a Társaságunkkal kapcsolatos visszaéléseket bejelentheti és amelynek célja a bejelentők minél teljesebb védelmének és anonimitásának biztosítása.


Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk elkötelezett az iránt, hogy a visszaélést bejelentő személyeket ne érje semmilyen hátrányos intézkedés a bejelentés megtétele miatt, így visszaélés-bejelentési rendszerünket ezen alapelv mentén alakítottuk ki.
Társaságunk Visszaélés-bejelentési szabályzata itt, míg a visszaélés-bejelentéshez kapcsolódó Adatkezelési tájékoztatója itt érhető el.


Társaságunk bejelentővédelmi ügyvédje: Dr. Bede Péter József bejelentővédelmi ügyvéd.

Visszaélést a következő csatornákon jelenthet be:

a) JAVASOLT - Online bejelentés:
Online bejelentés a következő felületen tehető: https://www.bpj.hu/visszaelesbejelentes
Bejelentővédelmi ügyvéd kifejezetten javasolja a Bejelentők számára az online bejelentő felület használatát. E felület 0-24 időtartamban elérhető a hét minden napján, és olyan kitöltendő felületeket tartalmaz, amelyek segítik a Bejelentőket abban, hogy teljeskörű és a kivizsgálásra azonnal – kiegészítés nélkül is – alkalmas bejelentést tegyenek.

b) Postai bejelentés:
Postai bejelentés a következő címre küldött levélben tehető: 4400 Nyíregyháza, Ér utca 11. I.em./7.ajtó
Bejelentővédelmi ügyvéd külön is felhívja a figyelmet arra, hogy a postai kézbesítés időtartama a bejelentés elbírálási határidejébe nem számít bele.
Bejelentővédelmi ügyvéd kifejezetten felhívja a figyelmét arra, hogy a bejelentés postai megküldése esetén – ráutaló magatartásával – az alábbi jognyilatkozatokat teszi: Nyilatkozom, hogy a Visszaélés-bejelentési szabályzatot megismertem, megértettem, az abban foglaltakat elfogadom, a bejelentésemet a Visszaélés-bejelentési szabályzat ismeretében és tudatában tettem meg.
Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatóját elolvastam, megértettem és az abban foglaltakat elfogadom.
Az Adatkezelési tájékoztató ismeretében nyilatkozom továbbá, hogy az általam megadott adatok kezeléséhez hozzájárulok. Kijelentem, hogy az általam megadott adatokat az Adatkezelési tájékoztató szerinti Adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő) – további intézkedések nélkül is - jogszerűen kezelheti, szükség esetén ahhoz az érintettek hozzájárulását is beszereztem, velük az Adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertettem. Vállalom, hogy az Adatkezelő által részemre megküldött, az érintettnek szóló tájékoztatásokat szükség esetén az érintettnek – a lehető legrövidebb időn belül – továbbítom.

c) Telefonos bejelentés:
Telefonos bejelentés a következő telefonszámon tehető: +36/30-244-0934.
Bejelentővédelmi ügyvéd külön is felhívja a figyelmet arra, hogy telefonos bejelentés kizárólag hétköznap, munkaidőben (9:00-16:00) tehető, a szabad vonal pedig nem garantálható.

d) Személyes bejelentés:
Személyes bejelentés az alábbi helyszínen tehető: 4400 Nyíregyháza, Ér utca 11. I.em./7.ajtó.
A személyes bejelentéshez minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges. Időpontot egyeztetni a következő telefonszámon lehet: +36/30-244-0934.
Bejelentővédelmi ügyvéd külön is felhívja a figyelmet arra, hogy előzetes időpont egyeztetés hiányában a bejelentőt nem tudja fogadni.


Belső visszaélés-bejelentési rendszerünkkel, eljárásrendünkkel kapcsolatos kérdés esetén forduljon bizalommal Bejelentővédelmi ügyvédünkhöz a fenti elérhetőségeken!

 

 

kelettrans2000.hu
© 2018-2024 KELETTRANS2000.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés